Jeg tilbyder:

Terapeutiske samtaler, parterapi, psykologisk rådgivning og hypnose.

Det handler om tillid

Forudsætningen for al forandring er, at du bliver bevidst om, at du har brug for hjælp til at finde fodfæste igen. Mange mennesker udskyder at starte et psykologisk forløb op. Dette resulterer ofte i, at symptomerne med tiden bliver stærkere og mere påtrængende. Det kan siges ganske kort: Jo før du starter et forløb op, jo hurtigere og mere effektivt, kan jeg hjælpe dig.

Når du skal vælge en psykolog til at hjælpe dig med en problemstilling, er det vigtigt at du føler dig tryg og forstået. Tillid er grundlæggende for at du kan vælge at åbne dig op og få et optimalt udbytte af samtaleforløbet.

Hos mig får du en tryg ramme til i dit eget tempo, at få fast grund under fødderne igen og lægge en ny kurs.

Du er i centrum

Du vil blive professionelt hjulpet ud fra min psykologfaglige viden og erfaring samt min intuition. Altid med høj etik og en grundlæggende respekt for dig. Du er i centrum, og du kan være dig selv.

Vi tager udgangspunkt i din unikke problemstilling. Du får hjælp til både at styrke til din evne til at stå i din nuværende situation, mens vi sammen arbejder mod at optimere og anvende dine både åbenbare og skjulte ressourcer. Du får undervejs i forløbet nye perspektiver, psykologiske redskaber og konkrete handlemuligheder.

Velkommen til. Jeg ser frem til at hjælpe dig videre.

Psykolog priser

Kunderne siger