FOREDRAG

Foredrag som giver et frisk pust

Er I som virksomhed eller organisation interesseret i et spændende og praktisk anvendeligt foredrag eller indlæg til en temadag, kan du læse mere om mine populære foredrag her på siden.

Kendetegnende for mine foredrag er en dyb psykologisk viden kombineret med humor og karisma. De adskiller sig fra typiske foredragsholdere ved at være visuelt fængende og levende, hvilket gør, at jeres team kan holde sig vågne og engagerede. Foredragende er opbygget ud fra Prezi, som i mine øjne er den bedste præsentationsform, da Prezi er dynamisk og visuelt opbygget på en moderne og unik måde.

Visuelle psykologiske modeller

Jeg anvender derudover mine egne illustrative psykologiske modeller, på baggrund af psykologisk viden, som gør det let at forstå, huske og anvende i praksis, hvilket er mit primære mål med mine foredrag. Jeg har særlig ekspertise indenfor belastningsreaktioner (stress), kommunikationsudfordringer og kriser, søvn og neuropsykologisk viden om hjernen. Herudover har jeg en dyb og bred viden om autisme, ADHD, OCD og selvskade.

Tidsrammen kan vi fastsætte ud fra jeres ønsker, ligesom det er muligt at kombinere eksisterende tilbudte foredrag eller tilføje særlige fokusområder i et skræddersyet foredrag.

Tøv ikke med at tage fat i mig, så finder vi det rette tilbud til jer.

Jeg afholder foredrag om:

Foredrag om stress, autisme & søvn
Foredrag om stress
Foredrag i Aarhus
Foredrag om kræft Aarhus

Kunderne siger