HYPNOSE

Interesseret i hypnose?

Kan du i visse situationer i dine tanker og følelser opleve dig overmandet, måske med pludselige kropslige reaktioner som spændinger eller kvalme? Hvis ja, har du nok også prøvet utallige strategier for at få ændret din respons, uanset om det er en fobisk reaktion eller stærke reaktioner fx i en svær relation.

Vi kan godt lide forestillingen om at have fuld kontrol i vores liv og kunne træffe rationelle beslutninger. I virkeligheden er 90-99% af vores adfærd styret af vores underbevidste hjernesystem. Isbjerget, hvor kun en lille del er over overfladen, er en god illustration herpå. Toppen af isbjerget illustrerer vores rationelle hjernesystem, som kan guide os i den rigtige retning, men kun hvis vores underbevidste system tillader det. Den store del af isbjerget under vandet, repræsenterer vores underbevidste emotionelle hjernesystem. For at opnå varige forandringer i vores liv, må vi kommunikere med det underbevidste, for at skabe varige ændringer. At arbejde og kommunikere med det underbevidste, gøres bedst og mest trygt via hypnose.

Et kraftfuldt redskab

Hypnose er et kraftfuldt redskab til at samarbejde med dit underbevidste. Derfor er det også vigtigt, at det bliver brugt med omtanke, dyb viden og ekspertise om menneskers indre strukturer. Ikke mindst, når det gælder vores mentale og følelsesmæssige del.

Har vi har ondt i tænderne, opsøger vi tandlægen. Brækker vi benet, tager vi på skadestuen og får hjælp fra en læge. Den ubevidste og mentale del af at være menneske, er mindst ligeså vigtigt at få behandlet hos en ekspert. Psykolog-titlen er en beskyttet titel du kun må bruge, hvis du er uddannet cand.psych. Hverken hypnotisør, coach eller hypnoterapeut er beskyttede titler, hvorfor enhver kan tilbyde behandling uanset kompetencen, længden og kvaliteten af uddannelsesniveauet. Af samme grund er prisen billigere.

Du vil hos mig opleve respekt og hensyntagen til dine individuelle forsvarsstrategier og ressourcer. I en trancetilstand af ro og tryghed, arbejder vi sammen bag om og i høj grad med dit ubevidste så du kan opleve de ønskede ændringer i dit liv.

Trænes af de bedste

Jeg har 10 års erfaring med hypnose og er uddannet hos Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose. Løbende deltager jeg i hypnose-masterclasses hos de dygtigste psykologer i verden. Jeg får supervision af Jeffrey Zeig fra USA. En ældre, lidt excentrisk og utroligt dygtig og inspirerende psykolog. Jeff Zeig er oplært af den anerkendte Milton Ericsson og han er stifter af Milton Ericsson Institut i Arizona, USA. Jeg får desuden supervision af psykolog Steve Gallegos, ligeledes fra USA.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i et hypnoterapeutisk forløb.

Hypnose psykolog

Kunderne siger