PRISER

Privat

Individuel samtale (60 min)
1.100 kr
Parterapi (2 timer)
2.400 kr
Forældrerådgivning (2 timer)
2.400 kr
Opgørelse af screening-test
600 kr

 

Erhverv

Executive Coaching (60 minutter)
1.500 kr
Gruppesupervision pr. time
3.000 kr
Akut kriseopgave pr. time
3.000 kr
Foredrag 1/2 dag
12.000 kr
Foredrag 1 dag
18.000 kr
Kørsel pr. time
500 kr
Km-takst
3,44 kr
Erhvervspsykologiske opgaver er ekskl. moms.

Betaling

Du kan betale kontant eller via mobilepay umiddelbart efter sessionen.

Du kan ikke bruge en lægehenvisning hos mig

Du kan ikke bruge en henvisning til psykolog fra din læge hos mig, da jeg som langt de fleste privatpraktiserende ikke har ydernummer hos Sygesikringen. Denne ordning skaber desværre en flaskehals-problematik, som betyder at du typisk må vente 3-4 måneder på at starte op i et forløb hos en psykolog med ydernummer. Det er urimeligt lang tid at vente, da du sikkert gerne vil starte op i et psykologforløb med det samme. Du kan på www.psykologeridanmark.dk søge på psykologer der har overenskomst med sygesikringen, hvor du kan bruge din henvisning.

Der er dog andre muligheder for tilskud:

Sygesikringen Danmark

Er du aktivt medlem af Sygesikringen Danmark gives et tilskud på 300 kr. pr. time uanset om du har en lægehenvisning eller ej. Dækker dog ikke parterapi. Du betaler den fulde pris hos mig, jeg afregner med Danmark og du får efterfølgende dit tilskud udbetalt fra Danmark.

Afbud

Ved udeblivelse eller afbud efter kl. 16 dagen forud for din tid, opkræves 50% af honoraret. Når du melder afbud i god tid, undgår du opkrævningen og giver plads til en anden på ventelisten.

Terapi ved psykolog Århus