Brug for at gå et spadestik dybere? Læs mere Executive coaching – når du vil i dybden med dit personlige lederskab Styr på din psykologiske værktøjskasse? Læs mere Supervisionsgrupper for psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker samt ledere Psykologisk tema dag Læs mere Brug for en temadag eller indslag på jeres næste pædagogiske dag?

Erhvervspsykolog til:

Foredrag, Workshops, Executive coaching, Supervision og akut krisehjælp.

Kreativ erhvervspsykolog i Århus

 

Med mine erhvervspsykologiske tilbud som bl.a. supervision, foredrag og coaching vil du blive mødt af en kompetent erhvervspsykolog med en dyb indsigt i organisationers strukturer, belastningsreaktioner og samarbejdsudfordringer. Mine to ben som både psykolog og erhvervspsykolog giver dig mulighed for at få en unik forståelse af relationer og kommunikationsvanskeligheder, som ofte ligger til grund for de udfordringer, der optræder i en virksomhed.

Ofte har vi en opfattelse af, at ledere og medarbejdere lægger deres mere personlige sider fra sig, når de træder ind på kontoret, men konstant dukker der følelsesmæssige reaktioner op, som bliver særligt tydelige ved fyringsrunder, forandringsprocesser og ved belastningsreaktioner.

Kendetegnende for mit virke som erhvervspsykolog er en bred og dyb indsigt i organisationer, kommunikations- og relationsudfordringer. Jeg arbejder ud fra en systemisk/narrativ tilgang med bidrag fra ACT og psykodynamik, og har en kombination af psykologisk ekspertviden, humor og en kreativ tilgang i fx supervisionsprocesser.

Jeg adskiller mig fra typiske erhvervspsykologer ved både at have en særlig forståelse for relationer, psykisk arbejdsmiljø og belastningsreaktioner. Derudover ved at udarbejde kreative visuelle modeller, der illustrerer og forenkler erhvervspsykologisk viden og forståelse, så de kan forstås og huskes, som er forudsætningen for, at de kan anvendes i praksis.

Skriv eller ring – så finder vi sammen frem til den bedste løsning.

Personlighedsprofil

Vi kan i forløbet inddrage en personlighedsprofil, eller tage udgangspunkt din egen, hvis du allerede har fået taget en personlighedstest. De typiske personlighedsprofiler er NEO-PI-R, MBTI, DISC & Discovery, som jeg er certificeret i.

Du får foldet din personlighedsprofil ud og gjort praktisk anvendelig i din forståelse af dig selv, din kommunikation og relationer. Du får indgang til indsigtsfulde observationer og nye vinkler på både dine udfordringer, styrker og blinde vinkler i relationen til dig selv og andre.

Ring eller skriv. Vi finder frem til den bedste løsning for dig/jer.

Psykolog Tescha Quist profil

Kunderne siger