Jeg tilbyder:

Foredrag, Workshops, Executive coaching, Supervision og akut krisehjælp.

Du vil med mine erhvervspsykologiske tilbud som bl.a. supervision, foredrag og coaching blive mødt af en kompetent erhvervspsykolog med en dyb indsigt i organisationers strukturer, belastningsreaktioner og samarbejdsudfordringer. Mine to ben som både psykolog og erhvervspsykolog giver dig mulighed for at få en unik forståelse af relationer og kommunikationsvanskeligheder, som ofte ligger til grund for de udfordringer, der optræder i en virksomhed.

Ofte har vi en opfattelse af, at ledere og medarbejdere lægger deres mere personlige sider fra sig, når de træder ind på kontoret, men konstant dukker der følelsesmæssige reaktioner op, som bliver særligt tydelige ved fyringsrunder, forandringsprocesser og ved belastningsreaktioner.

Personlighedsprofil

Der er mulighed i forløbet for at inddrage personlighedstests, eller hvis du/I ikke har en sådan endnu, udarbejde en. Jeg er certificeret og har stor ekspertise heri og anvender primært NEO-PI-R, Discovery/DISC og MBTI. Du vil få foldet denne ud og gjort den anvendelig i din forståelse af dig selv og dine medarbejdere. Herved vil du blive bestyrket i dine egne opfattelser af dine kompetencer, gøre dig nye indsigtsfulde observationer og kunne se svagheder og styrker fra flere nye vinkler.

Kreativ Erhvervspsykolog

Kendetegnende for mit virke som erhvervspsykolog er en bred og dyb indsigt i organisationer, kommunikations- og relationsudfordringer. Jeg arbejder ud fra en systemisk/narrativ tilgang med bidrag fra ACT og psykodynamik, og har en kombination af psykologisk ekspertviden, humor og en kreativ tilgang i fx supervisionsprocesser.

Jeg adskiller mig fra typiske erhvervspsykologer ved både at have en særlig forståelse for relationer, psykisk arbejdsmiljø og belastningsreaktioner. Derudover ved at udarbejde kreative visuelle modeller, der illustrerer og forenkler erhvervspsykologisk viden og forståelse, så de kan forstås og huskes, som er forudsætningen for, at de kan anvendes i praksis.

Skriv eller ring – så finder vi sammen frem til den bedste løsning.

Kunderne siger